Gespecialiseerd in
houten vloeren

Van luxe tapis parket in onder andere visgraatmotief tot lamelparket, pvc en laminaat. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

Amsterdam

De showroom van Bo Parket Amsterdam bevindt zich aan de Nassaukade 128. Komt u gerust langs voor advies, leveren en leggen. Of neem contact op via 020 – 68 15 784 / verkoop@boparket.nl.

Haarlem

De showroom van Bo Parket Haarlem (voorheen Brederode Parket) bevindt zich aan de Santpoorterstraat 41-47,. Onze adviseur staat hier van dinsdag t/m zaterdag voor u klaar. Neem contact op via 023 – 527 22 62 / verkoop@boparket.nl.

bo parket staat voor

Parketteurs van Bo Parket

Bo Parket heeft een team van hoog gekwalificeerde vakmensen en werkt uitsluitend met eigen parketteurs. Hierdoor kunnen wij het vakmanschap van al onze medewerkers garanderen. Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen en meest geavanceerde technieken. Bo Parket staat voor vakmanschap, een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding en de garantie via het VPL (Vereniging Parketvloeren Leveranciers).

Om de beste keuze te kunnen maken uit onze zeer uitgebreide collectie van soorten vloeren, type hout, motieven en kleurvariaties nodigen wij u vrijblijvend uit voor een bezoek aan onze showroom

Nieuws

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of Haarlem

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.