Vacature Chauffeur Magazijnbeheerder

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Chauffeur/ Magazijnbeheerder die het ook leuk vindt om mee te helpen op de vloer!

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je de handen uit de mouwen kunt steken? Lijkt het je leuk om ervoor te zorgen dat onze vloeren op tijd geleverd worden en het magazijn er altijd spik en span uitziet? Wil je deel uit maken van een hecht en enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij hét parketbedrijf in Amsterdam en omstreken. Bo Parket is gespecialiseerd in het leveren en leggen van houten vloeren. Een week voordat de vloer gelegd gaat worden door één van onze parketteurs, moet de vloer bezorgd worden bij de klant.

Als chauffeur zorg je dat de vloeren bij de klanten worden bezorgd. Dat kan op de begane grond zijn, maar ook op een hogere verdieping. Een paar sterke handen is daarom gewenst. Waar nodig proberen we je te ondersteunen, bijvoorbeeld met een verhuislift.

Buiten de bezorging om ga je aan de slag in ons magazijn. Het is belangrijk dat het magazijn netjes wordt gehouden en dat de vloeren goed in de stellingen worden gezet met onze heftruck.

Ook kunnen wij een handje extra gebruiken bij het leggen van de vloeren.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Nieuws

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief graag tegemoet! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Harkamp of Chantal Oomen, bij voorkeur per e-mail (chantal@vanderwalparket.nl)